Hotel Diana*** din Geoagiu Bai - Cazare

Regulament de ordine interioara Hotel Diana

Īn calitate de Proprietari, dorim sa aveti o sedere placuta īn hotelul nostru, asigurāndu-va ca ne vom stradui ca toate serviciile oferite sa fie la nivelul cerintelor dumneavoastra.

Regulamentul de ordine interioara si normele de comportament prezentate mai jos au rolul de a stabili premizele functionarii Hotelului Diana in conditii civilizate si conform normelor legale.

Prezentul regulament are ca obiectiv stabilirea conditiilor de sedere a turistilor īn incinta hotelului. El se aplica tuturor turistilor, care īl accepta prin īnsusi faptul cazarii lor īn hotel si trebuie sa i se conformeze fara limite sau rezerve.

Pentru a ne putea duce la indeplinire aceste dorinte in asa fel incat sa reveniti la noi cu placere de nenumarate ori, va rugam sa respectati cu strictete urmatoarele reguli de ordine interioara:
- cazarea īn hotel se face la receptie, de la ora 15, prezentānd actul de identitate pentru īnregistrarea īn sistemul de gestiune hoteliera si pentru a se elibera cheia aferenta camerei rezervate. Turistilor li se va permite cazarea in Hotel doar conform numarului de persoane specificat pe voucherul de cazare sau factura aferenta rezervarii. Cazarea in camere a copiilor se va permite doar dupa confirmarea varstei acestora prin actul de identitate doveditor si achitarea suplimentelor de cazare corespunzator varstei. Achitarea tuturor costurilor aferente cazarii si serviciilor solicitate se va face la receptie īn momentul sosirii. Din momentul preluarii cheii de la receptie, turistul raspunde pentru camera in care se cazeaza.

Oaspetii trebuie:
- sa nu deterioreze amenajarea sau obiectele din dotarea hotelului, in caz contrar acestia datoreaza hotelului suma egala cu valoarea amenajarii / obiectului deteriorat si manopera aferenta;
- sa nu preia la plecare vreun obiect din dotarea Hotelului Diana;
- sa pastreze linistea astfel incat sa nu deranjeze alti turisti in intervalul orar 23-08; - sa nu foloseasca prosoapele sau lenjeria pentru: sters parul vopsit, pentru demachiat, curatat incaltamintea, geamantanele, pardoseala etc. Prosoapele se vor folosi pentru uz corporal. Daca vor fi identificate prosoape sau lenjerie deteriorate de utilizarea necorespunzatoare a turistului, acestea se vor imputa ca dauna si se vor achita de catre turistul raspunzator. In caz contrar, Hotelul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea camerei turistului si a face evacuarea acestuia fara restituirea contravalorii serviciilor achitate.
- sa nu intre fara permisiunea Hotelului in alte camere sau in spatiile destinate doar personalului Hotelului;
- sa anunte persoanele care vin in vizita nefiind cazate in Hotel Diana; intrarea acestora in hotel se va face doar in urma legitimarii la receptia Hotelului;
- sa nu lase copiii nesupravegheati in niciunul dintre spatiile Hotelului; orice accident produs ca urmare a nesupravegherii copiilor in incinta Hotelului Diana, nu este responsabilitatea noastra ci a persoanelor care insotesc copiii si sunt insarcinate de supravegherea acestora;
- sa anunte cat de repede posibil orice defectiune a aparatelor sau instalatiilor din dotarea Hotelului;

Orice accident produs ca urmare a utilizarii necorespunzatoare a obiectelor din dotare sau a utilizarii facilitatilor hotelului fara respectarea normelor de Securitate corespunzatoare acestora, nu este responsabilitatea noastra.
Sunt interzise : prepararea alimentelor si consumul acestora in camera.
Interzis accesul cu consumatori electrici: resouri, radiatoare, fIerbatoare in Hotel.

Se interzice accesul turistilor īn bucataria, barul , precum si de a folosi aparatura (calculatorul, aparatura de sonorizare, etc.) Hotelului Diana fara acordul Conducerii Hotelului;

Este interzis fumatul īn camera si īn celelalte spatii ale Hotelului Diana, cu exceptia spatiilor special amenajate din incinta hotelului, a teraselor si a gradinii. Fumatul este permis in balconul camerei.

Este interzisa aruncarea mucurilor de tigari si a cojilor de semnite, in alt loc decat cosuri de gunoi sau scrumiere; mucurile de tigara prealabil se vor stinge.

Se interzice cu desavarsire introducere in Hotel de armament ,arme albe sau substante lacrimogene. Conform legislatiei romane consumul sau comercializarea de substante halucinogene sau psihotrope este interzis si se pedepseste;

Gunoiul si resturile menajere se vor depozita īn sacii menajeri din cosurile de gunoi amplasate in camera sau spatiile special amenajate pentru depozitarea gunoiului;

Nu aruncati īn WC obiecte care ar putea conduce la avarierea statiei de colectare a rezidurilor;

Predarea cheii la receptie dupa expirarea perioadei rezervate se va face pana cel tarziu la ora 12 AM, dupa ce s-a realizat verificarea camerei de catre personalul de serviciu al Hotelului;

Turist / Oaspete este orice persoana cazata sau care beneficiaza de orice serviciu al Hotelului Diana.

Pentru orice distrugere sau avariere a bunurilor sau nerespectarea normelor de curatenie si liniste se vor lua masuri īn consecinta si se vor achita sumele aferente repararii daunelor produse.

Acest regulament vine īn īntampinarea asteptarilor turistilor / oaspetilor nostri. Īn cazul nerespectarii lui, ne rezervam dreptul interzicerii accesului īn incinta Hotelului sau evacuarea din Hotel a turistilor in cauza.

Va multumim pentru īntelegere si va dorim un sejur cāt mai placut !

CONDUCEREA HOTEL DIANA GEOAGIU BAI
tel: 0254-249.176 ; 0720-440.443; 0722-478.299
fax: 0372 870 735
contact@hotel-diana.ro